Features 3

september 24th, 2014 Posted by Niet gecategoriseerd 1 comment

[vc_row gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_height_correction=”0″ gmbt_prlx_video_width_correction=”0″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ gmbt_prlx_break_parents=”99″ gmbt_prlx_row_span=”0″][vc_column][vc_column_text]

Easy Drain App

[/vc_column_text][vc_column_text]

Vaak onderweg of op locatie? Installeer de Easy Drain App!

[/vc_column_text][vc_column_text]

Elke installateur die veelvuldig onderweg is kan een mobiele telefoon met handige apps waarderen. Daarom hebben wij de Easy Drain App ontwikkeld. Deze app maakt het selecteren, bestellen en installeren van een doucheafvoer eenvoudig voor iedere sanitair installateur. De App biedt een breed scala aan technische productinformatie en vormt zo een onmisbaar instrument voor iedere professional.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1411563428993{padding-top: 50px !important;}” gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_height_correction=”0″ gmbt_prlx_video_width_correction=”0″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_row_span=”0″][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1411563958128{padding-top: 20px !important;}”][hgr_icontext icon_type=”selector” icon=”outline outline-spanner” icon_size=”32″ icon_color=”#ff5500″ icon_background_type=”none” contb_icon_position=”contb-icon-right” content_title=”INSTALLATIE ADVIES” content_title_color=”#000000″ content_description=”Easy Drain installatiegegevens overal en altijd binnen handbereik” content_desc_color=”#000000″ custom_link=””][hgr_icontext icon_type=”selector” icon=”outline outline-map-pin” icon_size=”32″ icon_color=”#ff5500″ icon_background_type=”none” contb_icon_position=”contb-icon-right” content_title=”DEALER LOCATOR” content_title_color=”#000000″ content_description=”Overzicht van alle Easy Drain verkooppunten” content_desc_color=”#000000″ custom_link=””][hgr_icontext icon_type=”selector” icon=”outline outline-email” icon_size=”21″ icon_color=”#ff5500″ icon_background_type=”none” contb_icon_position=”contb-icon-right” content_title=”CONTACT” content_title_color=”#000000″ content_description=”Neem snel en eenvoudig contact op middels de contact button” content_desc_color=”#000000″ custom_link=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”603″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1411563998089{padding-top: 20px !important;}”][hgr_icontext icon_type=”selector” icon=”outline outline-search” icon_size=”32″ icon_color=”#ff5500″ icon_background_type=”none” contb_icon_position=”contb-icon-left” content_title=”PRODUCTFINDER” content_title_color=”#000000″ content_description=”Vindt in slechts enkele stappen een geschikte douchegoot of doucheput” content_desc_color=”#000000″ custom_link=””][hgr_icontext icon_type=”selector” icon=”outline outline-clipboard” icon_size=”32″ icon_color=”#ff5500″ icon_background_type=”none” contb_icon_position=”contb-icon-left” content_title=”MATERIAALLIJST” content_title_color=”#000000″ content_description=”Plaats producten snel en eenvoudig op je materiaallijst” content_desc_color=”#000000″ custom_link=””][hgr_icontext icon_type=”selector” icon=”fa fa-barcode” icon_size=”32″ icon_color=”#ff5500″ icon_background_type=”none” contb_icon_position=”contb-icon-left” content_title=”BARCODE SCANNER” content_title_color=”#000000″ content_description=”Vind je product middels de geïntegreerde barcode scanner” content_desc_color=”#000000″ custom_link=””][/vc_column][/vc_row]

One comment

It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>